Co. τεχνολογίας του Maxwell (Κίνα), που περιορίζεται

 

Να είστε εστίαση, να είστε έτσι επαγγελματικός. Win-Win συνεργασία

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντασυσκευάζοντας λογισμικό σχεδίου

KASEMAKE έκδοση λογισμικού V10 σχεδίου συσκευασίας με την άριστη απόδοση

KASEMAKE έκδοση λογισμικού V10 σχεδίου συσκευασίας με την άριστη απόδοση

Κίνα KASEMAKE έκδοση λογισμικού V10 σχεδίου συσκευασίας με την άριστη απόδοση προμηθευτής
KASEMAKE έκδοση λογισμικού V10 σχεδίου συσκευασίας με την άριστη απόδοση προμηθευτής KASEMAKE έκδοση λογισμικού V10 σχεδίου συσκευασίας με την άριστη απόδοση προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  KASEMAKE έκδοση λογισμικού V10 σχεδίου συσκευασίας με την άριστη απόδοση

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σαγκάη
Μάρκα: MAXWELL
Πιστοποίηση: CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: 3000USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΎΛΙΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ
Χρόνος παράδοσης: εντός 20 ημερών
Όροι πληρωμής: TT/WEST UNION/PAYPLA
Δυνατότητα προσφοράς: 200Units/Month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: συσκευάζοντας λογισμικό σχεδίου μοντέλο: kasemake-UK
Έκδοση: V10 εφαρμογή: Συσκευασία, εκτύπωση
κάμερα: Έκδοση Kasemake Τύπος: FECO

 

KASEMAKE συσκευάζοντας λογισμικό σχεδίου για το ADS, ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ, εκτύπωση, σχέδιο, UK

KASEMAKE το συσκευάζοντας λογισμικό σχεδίου που αναπτύσσεται από τον ευρωπαϊκό ανώτερο κατασκευαστή AGCAD λογισμικού απολαμβάνει την υγιή φήμη στις δυτικές χώρες που καλύπτει όλες τις λειτουργίες του λογισμικού σχεδίου κιβωτίων επίσης, τα μοναδικά 2$α εργαλεία σύνταξης και οι παραμετρικές βιβλιοθήκες σχεδίου υιοθετούνται (περίπου 4000). Ο εξοπλισμός όχι μόνο έρχεται με τις ζαλίζοντας τρισδιάστατες ικανότητες, την ισχυρή λειτουργία στοιχειοθεσίας, και τα περιεκτικά σχήματα ανταλλαγής, αλλά και προσφέρει την εύκολη έκδοση σχεδίου. Με την άριστη απόδοση, το προϊόν μας σχεδιάζεται για την υψηλού επιπέδου αγορά σχεδίου συσκευασίας.

KASEMAKE είναι η πλήρης λύση σχεδίου συσκευασίας, με όλα ανάγκη του Πάου σε μια συσκευασία που συνδυάζει τις ισχυρές ικανότητες σχεδίου με τις ικανότητες παρουσίασης και παραγωγής, KASEMAKE είναι πάντα η επιλογή του σχεδιαστή μας έρχεται σε επαφή με για μια προσωπική επίδειξη και βλέπει τη διαφορά για σας

Κύριο Apllication:

Συσκευασία, γραφική, αγγελίες, επίδειξη.

 

Βιβλιοθήκες ύφους FEFCO και ECMA

 

Παραμετρική βιβλιοθήκη σχεδίου FEFCO ECMA

 

Υπάρχουν διάφορες βιβλιοθήκες των τυποποιημένων σχεδίων που περιλαμβάνονται στο συσκευάζοντας λογισμικό σχεδίου KASEMAKE. Αυτά είναι σχέδια που γίνονται αποδεκτά συνολικά μέσα στη συσκευάζοντας βιομηχανία π.χ. FEFCO για ζαρωμένος και ECMA για τον πίνακα χαρτοκιβωτίων. Άλλες βιβλιοθήκες ύφους περιλαμβάνουν τη θέση πώλησης, τους φακέλλους και τους φακέλους. KASEMAKE σας αφήνει να δείτε το σχέδιό σας στο 2$ο και έπειτα διπλωμένος σε τρισδιάστατο.

Χρησιμοποιώντας μια απλή διεπαφή, τα εσωτερικά μεγέθη εισάγονται μαζί με το υλικό σχεδιάγραμμα. Το παραμετρικό σύστημα έπειτα αυτόματα παράγει ένα σχέδιο, συμπεριλαμβανομένων των συγκεκριμένων ανοχών για το ύφος και το υλικό. Αυτό όχι μόνο κερδίζει χρόνο σχεδιαστών, αλλά εξαλείφει τα λάθη στα κοινά σχέδια.

Κάθε νέα έκδοση του συσκευάζοντας λογισμικού σχεδίου KASEMAKE περιλαμβάνει περισσότερα πρότυπα. Οι σχεδιαστές μπορούν να δημιουργήσουν το parametrics τους για τους συγκεκριμένους πελάτες και να αρχίσουν να παράγουν μια βιβλιοθήκη συνήθειας. Μόλις δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόσωπο μέσα στην επιχείρηση μπορεί να παραγάγει ένα σχέδιο χρησιμοποιώντας αυτά τα πρότυπα.

 

Για την έκδοση 10 ο παραμετρικός διάλογος τρεξίματος έχει ξανασχεδιαστεί για να δώσει στο χρήστη μια πιό οπτική και διαλογική εμπειρία, κατά τον ξεφύλλισμα και την επιλογή από το KASEMAKE της παραμετρικής βιβλιοθήκης σχεδίου. Η πρόβλεψη είναι πολύ μεγαλύτερη και resizable, και υπάρχει επίσης μια νέα ετικέττα πρόβλεψης αποκαλούμενη τρισδιάστατο διαλογικό, ο οποίος επιδεικνύει μια τρισδιάστατη πρόβλεψη του σχεδίου. Αυτή η πρόβλεψη μπορεί να περιστραφεί 360 βαθμούς σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, και μπορείτε να μεγεθύνετε σε ή από την πρόβλεψη επίσης.

 

Δομικός πίνακας σχεδίου - ένα νέο τμήμα έχει προστεθεί στην παραμετρική βιβλιοθήκη σχεδίου για τη χρήση με τον παχύτερο δομικό πίνακα σχεδίου όπως ο πίνακας Χ. Υπάρχουν σχέδια για την παραγωγή των μονάδων επίπλων και επίδειξης, οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν για να παραγάγουν ένα πλήθος σχεδίων. Αυτό το parametrics έχει χωριστεί σε δύο τύπους – εκείνοι κατάλληλοι για τη χρήση με μια ευθεία περικοπή, και τους αυτούς για τη χρήση σε έναν πίνακα που εξοπλίζεται με μια λεπίδα β-περικοπών.

 

 

3D - Διαμόρφωση

 

KASEMAKE έκδοση λογισμικού V10 σχεδίου συσκευασίας με την άριστη απόδοση

 

 

Η τρισδιάστατη λειτουργία KASEMAKE επιτρέπει στο σχεδιαστή για να διπλώσει το σχέδιο στην οθόνη για τους ακόλουθους λόγους:

Δομική αξιολόγηση – που ελέγχει ότι το σχέδιο αποτελεί σωστά, και ότι όλες οι επιτροπές ευθυγραμμίζουν και εγκαθιστούν χωρίς να πρέπει να γίνει ένα φυσικό δείγμα.

 

Έλεγχος έργου τέχνης – με την εισαγωγή του έργου τέχνης επάνω στο σχέδιο και έπειτα το δίπλωμα της δομής, είναι δυνατό να ελεγχθεί ότι το έργο τέχνης έχει παραχθεί σωστά, και ότι οι εικόνες εμφανίζονται στις αρμόδιες επιτροπές με το σωστό προσανατολισμό.

 

Παρουσίαση πωλήσεων - οι τρισδιάστατοι αποστακτήρες υψηλής ανάλυσης μπορούν να δημιουργηθούν για να δώσουν στον πελάτη μια κατανόηση για το πώς η συσκευασία θα κοιτάξει. Οι ζωτικότητες μπορούν να καταγραφούν για να δουν το δίπλωμα σχεδίου. Τα σχήματα παραγωγής περιλαμβάνουν JPEG και AVI έτσι οποιοσδήποτε πελάτης μπορεί να τους δει χωρίς την ανάγκη για το ειδικό λογισμικό.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διπλώματος, ένας σχεδιαστής μπορεί να πάρει μια σειρά “στιγμιοτύπων”. Αυτοί οι αποστακτήρες μπορούν έπειτα να συνδυαστούν και να σχολιαστούν για να παραγάγουν εύκολα τα διαγράμματα συνελεύσεων.

 

Μια ρεαλιστικότερη εμφάνιση μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση ενός τρισδιάστατου περιβάλλοντος. Δημιουργήστε ένα εικονικό κατάστημα ή χρησιμοποιήστε απλά μια εικόνα υποβάθρου από μια ψηφιακή κάμερα

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Maxwell (China)Technology Co.,Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ivan Meng

Τηλ.:: +8615900745183

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)